hit
counter

decoratiuni nunta valcea cu aranjamente florale din hortensia si orhidee phalaenopsis roz 2017

issaevents decor nunta

aranjamente nunta valcea

decor masa prezidiu orhidee roz

isamariage

decor nunta in valcea

masa mirilor decor valcea

masa principala nunta decorata valcea

issamariage bujoreni

masa de prezidiu issa roz

masa prezidiu hortensia

issa events 2017

issaevents bujoreni

Decor nunta la Restaurant OK Ballroom din Bujoreni, decor din orhidee phalaenospsis roz pal si hortensia roz.

masa mirilor roz cu hortensia si orhidee

decoratiuni nunta luxuase

decor nunta impresionant

aranjamente nunta tg jiu

aranjamente nunta orhidee roz pal

aranjamente hortensie

aranjamente de nunta 2018

aranjamente florale hortensia si orhidee

aranjamente nunti ploiesti

organizare nunta

Aranjamente florale spectaculoase pentru nunta din hortensia si orhidee roz pe sfesnice din cristal IssaEvents cu lumanari.

decoratiuni evenimente valcea

decoratiuni nunta pitesti.

amenajare evenimente

amenajari nunta valcea

aranjamente nunta hortensia

aranjamente nunta scumpe

orgnaizare nunta salon

numar de masa presonalizat

Decoratiuni nunta speciale in Valcea, aranjamente florale din hortensia alba, roz si roz pal cu orhidee phalaenopsis roz

sfesnice cristal nunta

salon nunta bujoreni issa

Petrecerea de nunta poate fi un moment clasic, asa cum il știe toata lumea sau il puteți transforma, cu ajutorul echipei de profesionisti IssaEvents, într-un moment memorabil pe care invitații sa și-l amintească si sa-l povestească pentru foarte multă vreme. In cadrul acestui eveniment pentru mesele invitaților am folosit fețe de masa simple albe, huse de scaun albe mulate ce au fost accesorizate cu benzi tot albe asemănătoare unor eșarfe. Componentele mesei constau din oglinda mare si rotundă ce găzduiește cele doua rame de tablou ce conțin numarul de masa si meniul si sfeșnicul de cristal cu suporti pentru lumânări pe care găsim asezat aranjamentul floral. In realizarea aranjamentului floral de la acest eveniment s-au folosit flori cu totul si cu totul speciale si anume: hortensia albă, roz pal si roz fucsia, lisianthus alb si orhidee plalaenopsis roz pusa in aranjament într-un mod curgător pentru a da o frumusețe aparte acestuia si pentru a scoate in evidentă bogăția lui. Masa principala, de prezidiu a fost aranjata cu fața de masa albă simpla pe marginea careia a foat aplicat tull alb ce a creat volum întregii mese. Ca si in sala, si aranjamentul floral ce a decorat masa mirilor, a fost confecționat din hortensia albă, roz pal si doar in câtva locuri hortensia roz fucsia pentru a păstra proporțiile culorilor. La fel si pe acest aranjament minunat l-am decorat cu cateva fire de orhidee plalaenopsis roz in acelasi mod curgător si asta l-a facut sa fie superb. De la decor, aranjamente si pana la luminile din sala, totul a facut ca acest eveniment sa fie cu adevărat deosebit. Ca de fiecare data, ne face placere sa realizam evenimente unice in Restaurantul Ok Ballroom din Bujoreni.  

tag issamariage

Avem 177 vizitatori și nici un membru online