hit
counter

buchet mireasa issamariage valcea 2019 din trandafiri albi si crem nunta

 buchet mireasa issa din trandafiri albi

buchet mireasa din trandafiri albi

Buchet pentru mireasa simplu si elegant realizata de ISSA din trandafiri albi-crem si funda crem - 2019

issamariage bujoreni

buchet mireasa alb 2018

buchet mireasa din trandafiri

Buchetele de mireasa de la ISSA sunt mereu realizate manual si cu grija, iar rezultatele sunt cartea nostra de vizita. Pentru buchetele noastre de mireasa si nasa folosim numai flori proaspete, importate direct din Olanda, le depozitam in spatii speciale in asa fel in cat rezultatul final, buchetul de mireasa, buchetul de cununie sau buchetul de nasa sa fie fresh.

Ne plac lucrurile simple, lucrulile elegante si incercam ca in fiecare element al activitatii noastre de organizatori de evenimente sa aratam acest lucru. Buchetul de mireasa prezentat in acest blog este un exemplu al simplitatii pe care ISSA incearca sa o impuna. Am folosit in acest buchet numai trandafiri albi-crem, atent selectionati in asa fel in cat sa nu existe greseala. Funda crem ce insoteste acest buchet de mireasa il completeaza, iar rezultatul a fost unul peste asteptari. Un buchet de mireasa simplu din trandafir albi-crem care a completat tinuta impecabila a mirei nostre. Rochia de mireasa a facut parte din colectia 2018 a IssaBridal, departamentul de rochii de mireasa al companiei ISSA.

Anul 2018 aduce noutati si trenduri noi in industria nuntilor si organizarii de evenimente. Va asteptam cu drag pe pagina noastra de FACEBOOK si pe blog pentru noutati!

tag issamariage

Avem 383 vizitatori și 2 membri online